070-512 60 16

Plåtslageri

Om du behöver plåtslageri så behöver du oftast en partner med bred erfarenhet och kunskap för att få arbetet gjort helt rättVi gör plåtslageri av alla slag, allt från enstaka plåtdetaljer till färdigmonterade produkter. Oavsett om det är en mindre plåt som ska tillverkas eller något väldigt stort arbete så kan vi ta hand om det.

Om du behöver en partner som kan ge dig all insikt, kunskap och vetenskap som behövs kring hur man använder plåt inom olika områden så kan du räkna med oss.Vi bearbetar tunnplåt och rostfri plåt upp till 3 mm och övrig plåt upp till 10-20 mm. Oavsett om du behöver stansa, klippa, valsa, bocka, kapa, borra, gänga, svetsa eller löda, så kan vi göra det åt dig, allt efter dina önskemål.Vi monterar även allt inom plåt, såsom:

  • Väggplåt
  • Takplåt
  • Rännor, stuprör m.m.

I verkstaden tillverkar vi också alla byggplåtsdetaljer till arbetena ute hos våra kunder.

Kompletta resurser, stor kompetens och lång erfarenhet

Vi har väldigt kompletta resurser, stor kompetens och lång erfarenhet av i princip allt inom plåtarbeten. Därför har vi erfarna och skickliga plåtslagare som kan ordna till vad det än är du söker.

Om du vill hjälper vi dig att ta fram cad ritningar. Med hjälp av dessa ritningar programmerar vi stansen och tillverkar din produkt. Du har också möjlighet att skicka färdiga ritningar i formaten DXF, DWG.