070-512 60 16

Om oss

Vår erfarenhet – Din fördel

Vi är en partner du kan få tillgång till när du behöver svetsare som kan erbjuda en helhetslösning.

Det är just där vi skiljer oss mot konkurrenterna: Vi tar ansvar för hela ditt projekt. Från ritning och idé till installation och montering. Oavsett vilken specifik expertis ditt projekt kräver, så har vi den tillgänglig och du behöver inte gå till flera olika leverantörer eller experter för att få det att fungera.

Vi ser till att alltid ligga i framkant inom svetsindustrin. Det gör vi genom att kontinuerligt investera i ny modern utrustning och nya maskiner. Allt för att kunna leverera bästa möjliga resultat åt dig. För vi kräver att träffa och överträffa dina förväntningar när du behöver få något gjort.

Över 100 års erfarenhet

Vi på Svets & Montage i Västervik har utfört svetsjobb åt företag och privatpersoner i två decennier, där vi tillsammans i företaget har över 100 års erfarenhet. 

Om du skulle fråga många av våra kunder, så är den viktigaste anledningen till varför vi blivit deras samarbetspartner i tiotals år just att vi erbjuder den här helhetslösningen. Och att vi erbjuder den här breda erfarenheten som man som kund kan få tillgång till när man vill få ett projekt eller arbete utfört helt rätt.

Såklart har vi även kunder som väljer att anlita oss bara för en specifik del av kedjan och inte helheten, och sedan har de någon annan som löser resten. Du kan helt enkelt välja det som passar dig bäst.

Vad det hela egentligen handlar om är att vi vill kunna lösa ditt problem från början till slut när det behövs. 
Du ska kunna få helheten hos oss, och slippa besväret att gå till flera leverantörer, installatörer och tillverkare.

Certifikat

Vi är under processen att skaffa oss certifikatet EN1090-2, och har redan nu certifikat på bland annat:

  • Sax & bomlift
  • Bultpistol
  • Arbete på hög höjd