070-512 60 16

Konstruktioner

Behöver du anpassade eller specialtillverkade konstruktioner från ritning till färdig konstruktion?

Om du behöver specialkonstruktioner inom metallsmide anpassat just efter dina behov, så behöver du en partner med först och främst erfarenheten och kompetensen som behövs för att få jobbet gjort – men dessutom en partner som har en välutrustad maskinpark och verkstad.

Inom stålkonstruktioner så är arbetena och uppdragen vi utför väldigt varierande, och vi har gjort det mesta. Allt från väggkonstruktioner till takkonstruktioner och avväxlingar.

Vi har utfört uppdrag och konstruerat och tillverkat allt ifrån små navkapselhållare och hängkrokar till konstruktioner för industrier på 5.000m². 
Du kan också få specialkonstruktioner inom metallsmide som vi kan anpassa till många olika behov.

Du kan få en konstruktion tillverkad och vi kan även sköta monteringen åt dig. Vårt fokus är alltid på helheten för att göra det så tidseffektivt, kostnadseffektivt och med så lite huvudvärk som möjligt för dig som kund.

Du ska till och med kunna känna en lätthet när du vänder dig till någon som oss.

Vad gör vi åt våra kunder?

Traversekonstruktioner, avväxlingar, och så vidare. Det är några exempel på vad många kunder väljer att anlita oss för att få tillverkat och monterat. All förtillverkning görs i vår välutrustade verkstad.

Vårt team har en stor svetskapacitet där vi arbetar med fyra olika svetsmetoder: TIG-svetsning, bågsvetsning, MIG/MAG-svetsning och svetsning av aluminium. 

Vi kapar och sammanfogar metall efter önskad design, med valfri kombination av förzinkning eller kromatering och lackering. Vi erbjuder även designlösningar med hjälp av modern datorstödd konstruktion.

Vet du redan hur produkten du behöver ser ut så kan vi utföra det exakt efter dina ritningar. Skulle det vara så att du bara har en idé för hur konstruktionen du behöver ska fungera, då kan du prata med en expert hos oss som hjälper dig med allt från ritning till konstruktion och utveckling. Där du får både funktionalitet och design exakt så som du behöver det.