070-512 60 16

Byggsmide

När du behöver byggsmide – så räcker det inte med något annat än att det blir 100% rätt utförtInom byggsmide så kan vi utföra allt du behöver, vare sig det är ett projekt som ska utföras exakt på ritning eller om det är ett svårt problem som du behöver ha löst. Och det är med det breda kunskapsområdet och den breda erfarenhet vi har inom byggsmide som är anledningen till att vi kan leverera till dina höga förväntningar.

Det är just därför företag som Byggtjänst i Västervik har oss på snabbuppringning när de behöver få ett projekt eller arbete gjort rätt på millimetern, och tidsmässigt se till att det blir gjort på sekunden. Allt måste vara rätt.

Vi tillverkar och monterar allt från mindre smidesdetaljer till större konstruktioner för ny och ombyggnation åt uppdragsgivare såsom byggentreprenörer, fastighetsägare, kommuner mfl.

Om du som byggföretag letar efter en partner för byggsmide där du behöver få ett exakt resultat, så är en av utmaningarna: I vems händer lägger jag den här avgörande delen av det här viktiga projektet?

Fel val och du får problem att uppstå som absolut inte får uppstå. Det blir inte gjort rätt på millimetern och det blir inte gjort i rätt tid. Och de problem som behöver bli lösta, blir inte lösta på bästa möjliga sätt.

Vi vet att våra kunder förväntar sig det bästa, på millimetern, och inom överenskommen tidsram

Det finns en vattendelare för hur du får ditt projekt eller arbete helt rätt utfört, där du inte riskerar att problem uppstår. Och den vattendelaren är Svetserfarenhet.

Utan svetserfarenhet så har du inte rutinerna, träffsäkerheten, kompetensen, teamet, tekniken, förmågan att hålla tid, kommunikationen och alla de andra delarna som behövs för att du verkligen ska försäkra dig om att få ditt projekt eller arbete rätt utfört, på rätt sätt, där också tiden hålls.

Den erfarenheten har vi. Vi har arbetat med kunder som dig i över 2 decennier. Det är vad som skiljer oss, och det är också därför våra kunder har stannat med oss i tiotalet år där dem litar på att vi får arbetet utfört helt rätt och hittar de rätta lösningarna. Och det gör vi nästan alltid.

Vi ska erkänna, vi kan inte allt. Men de saker vi kan, kan vi väldigt bra

Skulle det dock vara så att vi ser att du får ditt projekt utfört bättre någon annanstans – så tvekar vi inte på att rekommendera någon annan åt dig.

Vi har ditt bästa intresse i tankarna, eftersom vi är professionella svetsare, och är något som alltid har varit nyckeln för oss till att skapa de långsiktiga relationer som vi har med våra kunder idag.Vi kan arbeta utifrån de flesta omständigheterna…


Har du skisser och byggritningar? Då kan vi tillverka och montera specialdesignade räcken, grindar, staket, balkonger, trappor och andra metall- och stålkonstruktioner. Det kan utföras i både lackerat, rostfritt och galvaniserat stål.Har du inte skisser eller byggritningar? Ingen oro. Vi utför hela grejen utefter dina önskemål och hjälper dig att specificera och definiera exakt vad det är du söker. 

Har du preferenser kring att det ska vara modern design eller klassisk? Vi kan utföra båda.

För oss är du som kund unik, och det finns aldrig ett “vanligt” byggsmide, därför gör vi inte arbetet åt dig – utan med dig. Och det kommer du märka från vårt första möte. 

Så om du behöver bästa möjliga lösning – så gör vi allt inom byggsmide från ritning till färdig produkt och du kan börja med att prata med en av våra experter.