070-512 60 16

Industriservice

Du behöver oftast mer än industriservice – vad du verkligen behöver är problem lösta på bästa möjliga sätt

När SAAB, NCC och SKANSKA behöver ett problem löst snabbt så ringer dem ossOfta när vi arbetar med servicejobb inom industrin så finns det konsekvenser som står på spel. Blir ett problem som t.ex. ett driftstopp inte löst snabbt på ett smart sätt så blir det dyrt. För alla företag så blir det stora kostnader om produktionen får stopp av någon anledning, och skadan blir oftast större än så. Det kan leda till irritation och kanske till och med försenade leveranser till kunderna.

Därför är vi fullt fokuserade på problemlösning där vi tar på oss ansvaret för reparationer och underhåll på nästan allt som är gjort i metall. Allt från svart material till rostfritt material.I många fall har vårt arbete lett till stora fördelar till företag som ditt

Det kan vara allt från förbättringar och förenklingar för våra kunders produktion, att få uppgifter att gå snabbare att göras, underlätta lyftarbeten osv…

Många gånger har våra kunder sparat både pengar och tid på våra lösningar. Och eftersom vi mer eller mindre dagligen har löst problem åt kunder som dig sedan 1986 så ser vi med vårt unika perspektiv lösningar som du bara kan se med den erfarenheten vi har.

Så vare sig du behöver plattformar för säker arbetsmiljö, underhåll och reparationer av produktionslinjer, maskiner och utrustning. Ring oss så berättar vi hur utmaningen du har kan lösas på bästa sätt, och då blir det lättare för dig att gå vidare med klarhet i vad som behövs göras.

För att du ska bli helt nöjd så är det viktigt att vi förstår dina förväntningar innan vi påbörjar ett arbete. Så fort vi förstår dem till 100% så kör vi igång.